fredag den 7. januar 2011

ENDELIG!

Cochrane-instituttet i italien (som er et uafhængigt forskningsinstitut) har nu endelig fastslået, at influenzavaccine kun har en ringe effekt på sunde voksne mennesker! (Og så kan man jo undres over, om syge har en bedre effekt af den!)
Svine-influenzahysteriet sidste år resulterede i massevaccinationer, hvis bivirkninger vi endnu intet kender til. Store mængder af vaccinen sidste år var -ligesom utallige andre vacciner- konserveret med kviksølvforbindelser! Ren nervegift. Husk derfor at en givet vaccine ikke er uskadelig!

Mange forskere er i tvivl om hvor effektiv influenzavaccinen i det hele taget er, og med denne tvivl i baghovedet vil jeg endnu et år lade vaccinen ligge, glæde mig over frostvejret og håbe at jeg uvaccineret får lov at opleve endnu en gang, at smage de nye kartofler når den tid kommer :o)

Linket her fortæller mere om Cochranes influenzavaccine-resultater:
http://www.sundhedsguiden.dk

4 kommentarer:

 1. Hej Lars! Til lykke med din nye side! Jeg har flere gange hørt Karen fortælle om dig, men hvor er det dejligt at vi andre nu også kan følge med i din viden!
  Jeg har selv været optaget af den alternative behandlerverden og oplevet hvordan sundhedsstyrelsen har modarbejdet alt det kunne kaldes alternativt.
  Godt med et nyt talerør!
  Tak for det!
  Kh Inger Lise

  SvarSlet
 2. Selv tak Inger Lise!
  Jeg håber at bloggen bliver en mulighed for at formidle noget af det der sker ude i den store verden, og som vi sjældent får nys om herhjemme.
  Der er kæmpestore emner der trænger til at blive vendt!
  Kh Lars

  SvarSlet
 3. Jeg har lige tildelt dig en AWARD, se den på;
  Myboxofbuttons :)

  SvarSlet
 4. Thanks for the tip Per_L www.sportdate.dk on this blog

  SvarSlet