torsdag den 6. januar 2011

2011 JUBI!!!!

Så er 2011 endelig kommet, og jeg er for alvor kommet op på hesten!

Et af mine mål for dette nye år er for alvor at komme igang med at blogge. Og det begynder jeg så på i dag.

Der er 'gang' i klinikken, og det er skønt at være alternativ behandler. Tit har jeg dog kviet mig ved at bruge ordet "alternativ", men kors hvor er jeg dog lykkelig for, at der findes et alternativ, og her mener jeg et alternativ til det etablerede sundhedssystem!
JA, der sagde jeg dét!

Jeg har efterhånden ophobet så stor undren over det 'videnskabelige' etablerede sundhedssystem, at det efterhånden ikke kan undgå at løbe over, når jeg åbner munden. Når jeg i den kommende tid vil undres over sundhedssystemet, er det over sundhedssystemet generelt, og helst ikke over den enkelte. Jeg ved heldigvis, at der findes sundhedspersonale derude, læger, sygeplejersker, forskere og andet godtfolk, der heldigvis stadig forholder sig undersøgende og kritisk, og stadig tror på, at mennesket er skabt til at kunne overleve, uden at skulle medicineres for hvad som helst.

MEN der findes også en skare, der efterhånden er overvejende dikteret fra medicinalindustriens selvetablerede videnskabelige forsøg og statestikker. En industri der årligt tjener milliardbeløb på at fortælle patienter, at de har en lidelse, som de skal medicineres for.

Som behandler, uanset om man er autoriseret eller uden autorisation, har vi pligt til at forholde os kritiske og undersøgende, og da især overfor vores egen metode! Er der evt. alternativer, til den metode man som behandler benytter, der vil kunne gavne klienten, så har vi som medmennesker pligt til at oplyse om dette! Det er jo trods alt ønsket om klientens bedring, der er grunden til, at vi arbejder med det, som vi gør!

Godt nytår!

2 kommentarer: